Saturday, January 22, 2011

Fever

Hari ni maybe bad luck saya utk lulus dalam computer test. Demam sejak awal pagi sebelum register, mungkin sebab cuaca panas & mungkin juga sebab risau psl computer test. But, Alhamdulillah kerana saya lulus walaupun banyak soalan yang saya hentam je. hehe..


Hari ni, Hilmy ade bisnes so saya sgt2 sedih sbb x dpt nak text die. Kene la tggu malam ni utk die online skype. Haih...inilah akibat bile dah habis sekolah, semua buat hal masing-masing. Bosannya ddk kat rumah. Bile sampai rumah je, rase mcm nk pitam sbb kat dlm rumah sjk tp kat luar panas. So, saya naik atas & tidur je la..

Petang ni nak pergi pantai lagi sekali dgn cik na and cousins sume. Yayy, x sabar sgt! Tp, kalau still demam, so saya terpaksa la ddk kat rumah je kot. Mcm biase la, tgk movie kat HBO pastu tido..

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.