Tuesday, January 4, 2011

Bebelan bosan

Haha. rase pelik plak tetibe title dlm bm. yelah, biase post in english je. so, mcm nk try jgak la memartabatkan bm kali ni. haha, ayat kodi je. dangggg...cuti bosan, new year pon bosan.haih, bile la dunia ni nk rawk sket? keje pon x start lagi, licence pon x sure lg nk start bile. mcm jealous plak bile tgk org lain dh start kje and pg drving class.

bangun pagi then mandi lps tu bfast. then, naik bukit jap pastu lunch. smbil2 tu, ade la jgak text dgn hakim. haha. tp mcm nk baling je phone sbb x tau nak text ape. due2 pon mcm bosan je. hmm. stay kat trg mcm  heaven gak la in certain thinggs, but at least xde la bosan alone je kat rumah tu. ade cousins, ade movie marathon dgn dioran mcm cool gak la.

kalau balik rumah pon lpas gaji dh lebih 2000 kot. haha. bajet je lebih, boleh ke? I miss him a lot but x pkir plak psl nk date ni. hehe. bukan mcm tu, tp bukan urgent sgt pon kan..bile tgk budak2 pg skola ttbe trpkir psl my juniors kat stf especially jahratul ain.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.